tirsdag den 13. august 2013

Blåbærsorbet med acaibær

Jeg fejrer, at 'My Paleo Pantry' har rundet 1000 likes på Facebook med en freebie fra min eBog 'Istid'. Tusind tak til alle jer, der har liket siden :-D 
Jeg kvitterer med en opskrift på blåbærsorbet med acaibær - en lækker og frisk sorbet, som måske er ekstra lækker en dag, hvor vejret er lidt varmere ;-)
Som jeg annoncerede i går på Facebook har jeg også en lille konkurrence/giveaway i ærmet: et eksemplar af eBogen 'Istid' (værdi kr. 149,00) til en heldig vinder :-)
Konkurrencen løber indtil midnat i dag. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar (her på bloggen) om, hvorfor du vælger sundere sødt eller hvorfor du gerne vil begynde på det. Jeg trækker lod blandt alle kommentarer og annoncerer vinderen i morgen, så hold øje med bloggen i morgen - du kan være den heldige vinder :-)
Læs mere om, hvad det er du kan vinde her

 BLÅBÆRSORBET MED ACAIBÆR
Til 1 person
1/2 banan
100g blåbær - vælg gerne vilde/ægte blåbær (som kun fås frosne)
1 dl rød druesaft
1 tsk vanillepulver
2 tsk. acaipulver
Frysetørrede blåbær og kakaonibs til pynt

Alle ingredienserne (på nær frysetørrede blåbær og kakaonibs) kombineres i en foodprocessor og blendes til en ensartet og klumpefri masse. 
Frys isen i maskine eller i hånden (hæld massen op i en egnet beholder, stil i fryseren, og rør i massen hver halve time indtil den har en passende iskonsitens).
Anret isen og pynt med frysetørrede blåbær og kakaonibs.

Er du interesseret i flere opskrifter på sunde is? Du kan læse mere om 'Istid' og købe dit eksemplar her :-)

Indkøb
Acaipulver fra Viivaa
Vanillepulver fra Viivaa
Rød druesaft fra helsekost.dk
Frysetørrede blåbær 
Kakaonibs fra Viivaa

7 kommentarer:

 1. Jeg vælger sundere sødt og naturligt slik, fordi det smager bedre. Punktum. Og som bonus så får jeg ikke hjertebanken og humørsvingninger á la Demonen af bananis på samme måde som af en pose matador mix.
  Som jo alligevel aldrig helt tilfredsstiller en.( Man sidder altid tilbage med ondt i maven, kvalme og lyst til noget mere...)
  Så hurra og læmge leve for bær, bananer og mandelsmør, dadler, vanillepulver og andet godt - tak fordi I gør mit live sundere og sødere (næsten) hver dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna,
   Tak for din besvarelse :-) Jeg tror, at rigtig mange, der vælger sundere sødt, har det som dig og de vælger de sundere alternativer ud fra de samme (logiske) kriterier.
   eBogen gik desværre til en anden besvarelse, men jeg håber at du forsat vil kunne finde inspiration på siden både til det salte og søde køkken ;-)

   Slet
 2. Jeg spiser ikke paleo, men mere LCHF, og dertil hører også sundere former for sødt og desserter. Og det vil jeg gerne blive ved med - for at undgå for mange kunstige tilsætningsstoffer og få flere sunde og naturligt søde ting med i kosten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi,
   Tak for din besvarelse :-) Du er vinder af eBogen - tillykke! Hvis du skriver en mail til mail@sabinemurati.dk fremsender jeg dit eksemplar.
   Hav en god dag :-)

   Slet
  2. Nej hvor dejligt, tusind tak! Mail er på vej :-)

   Slet
 3. Jeg vil til enhver tid vælge naturlige rene råvarer, hvad enten det er til hovedmåltiderne, eller til snacks og desserter.

  Mavesmerter og en trang til mere, som både kage med mel, og is med hvid sukker giver, opleves ikke ved eksempelvis bananer, dadler og vanille.

  Kreativitet og gode opskrifter kan få de naturlige råvarer til at smage, så man ikke savner bagerens dagmartærte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søren,
   eBogen gik desværre til en anden besvarelse, men mange tak for din deltagelse og dine tanker omkring det at vælge sundere alternativer til den søde tand :-)

   Slet