søndag den 15. december 2013

Istid

 
Istid
Opskrifter på sunde is
uden mejeriprodukter, hvidt sukker, gluten og e-numre

eBogen er målrettet dig, der lever sundt og derfor ønskere sundere valgmuligheder.
eBogen er målrettet dig, der ikke kan tåle mejeriprodukter, hvidt sukker, gluten og e-numre. 
eBogen er målrettet dig, der ikke ønsker at fylde dine børn med kunstig 'mad' blot fordi årstiden skifter og temperaturen stiger.
Og eBogen er selvfølgelig målrettet dig, der elsker god kvalitet og GOD smag!

I 'Istid' finder du disse mundvandsdryppende opskrifter
Citrusgranité
Druegranité 
Blodige kranier
Cantaloupe cubes
Avocadosorbet med tropiske frugter
Blåbærsorbet med acaibær
Galiamelon- og agurkesorbet
Mangosorbet
Vandmelonsorbet
Bananis med vanille
Bananis med jordbær
Bananis med chokolade
Ananasis
Chokoladeis
Hindbæris
Kokosis
Lakridsis
Pebermynteis med chokoladeknas
Pistacieis
Chocolate chip cookie dough ice cream
Eskimo Deluxe
Karamelis med knas
Orangeknas
Tahinis
Vanilleis
Vanilleis med romrosiner
Chokoladesauce

OBS! Alle opskrifter kan laves uden en ismaskine.

Praktisk
Pris kr. 100 - betales via bankoverførsel.
Send en mail til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar af 'Istid'.

Gratis smagsprøver fra bogen
Eskimo Deluxe
Blåbærsorbet med acaibær
Blodige kranier 

Hvad siger folk, der har købt bogen?

'Istid' er en overskuelig, let læselig og helt igennem inspirerende bog. Alle opskirfter består af rene og gode råvarer og i et hav af forskellige smagskombinationer. Det bedste er, at det slet ikke er nødvendigt at have en ismaskine og at det slet ikke tager lang tid eller er besværligt at lave sin egen lækre is. Opskrifterne i denne bog slår til enhver tid alle slags flødeis! Isene smager himmelsk og det mest fantastiske er, at man samtidig efterlades med den bedste fornemmelse i kroppen efterfølgende. Sidst så er prisen jo også genial :-) Jeg vil give den mine bedste anbefalinger og ønsker for alle, at de kan få ligeså stor glæde af bogen, som jeg har haft - Josefine, Aarhus C 

Hvis du ligesom mig har en sød tand, men samtidigt en forkærlighed for de sundere alternativer, kan det kun gå for langsomt med at prøve de lækre opskrifter fra 'Istid' af! Sabine deler her kyndigt ud af brugbare informationer omkring fremgangsmåder og ingredienser, men vigtigst af alt præsenterer hun en række lækre og nemme opskrifter på is, der både appellerer til chokolade-, karamel-, frugt- og nøddeelskeren. Min personlige favorit er pebermynteis med chokoladeknas :-) - Marie, Aarhus

Sabine Muratis eBog 'Istid' kan bruges om du vil lave en hurtig is på 5 minutter, eller en lidt mere avanceret is! Og det står udførligt beskrevet i bogen, hvad de forskellige ingredienser er. Jeg har lavet de fleste af isene og synes, at de smager fantastisk. Mine favoritter er bl.a. bananis med kakao og den kan laves på bare 5 minutter. Ananasisen og kokosisen er også kæmpe hits for mig. Ikke at forglemme karamelis med knas og vandmelonsorbet. 
Jeg kan klart anbefale alle at købe bogen <3 - Jette, Aarhus

Jeg har købt eBogen 'Istid' af Sabine, og jeg er meget glædeligt overrasket. Bogen har nogle lækre opskrifter. Nogle er meget nemme og andre er mere avancerede, så der er lidt til enhver smag og formåen. 
Jeg er ny i paleouniverset og der er mange nye måder at lave mad og is på. Bogen er simpelthen så nem at gå til med udførlig instruktion, der er gode relevante informationer om fremgangsmåder og opskrifterne og intet er overladt til tilfældighederne, hvilket jeg synes kendetegner Sabine. 
Det er rart som nybegynder at føle, at jeg bliver 'holdt i hånden' og bliver ført trygt igennem opskrifterne. Tak Sabine - Hanne

Få spritnye opskrifter, viden om din sundhed og gode tilbud direkte i din indbakke samt en gratis gave - eBogen 'Sommermad - opskrifter uden korn, mejeriprodukter og hvidt sukker' :-)
Tilmeld dig My Paleo Pantry's nyhedsbrev her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar