onsdag den 19. marts 2014

Nuggets med sprød nøddepanering


Nuggets lave af rene, reelle råvarer - sådan nogle kan man altid spise :-)
På billedet ses de med en god klat hindbærketchup, men her til aften har jeg spist dem med fritter lavet af søde kartofler og hjemmelavet aioli - SO GOOD! De kan selvfølgelig spises lige præcis med dit favorittilbehør :-)

Vil du have flere opskrifter på nem hverdagsmad? Bliv medlem af 'The Paleo Food Club' og få hver uge adgang til madplaner, indkøbslister og meget andet. Du kan læse mere her og tilmelde dig her (meld dig til i marts og spar 25%!)

Til 250g kyllingefilet
250g kyllingefilet, skåret i mundrette bidder
1 æg
75g hasselnødder
75g cashewnødder
3-4 tsk. havsalt (flagesalt)
3 tsk. løgpulver
2 tsk. stødte sennepskorn
1 tsk. af hver: stødt chilipulver, stødt røget paprika, stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt allehånde

Rist nødderne på en tør pande over medium varme. Når nødderne begynder at tage farve og dufte aromatisk tages de af varmen og blendes til et groft mel i fx en foodprocessor.
Nøddemel og krydderier blandes sammen. Smag paneringen til, den skal være salt og krydret, da den neutrale kylling skal have lidt modspil. Hæld paneringen op i en dyb tallerken. 
Pisk ægget sammen i en skål. Vend kyllingebidderne i det sammenpiskede æg og derefter i paneringen.
Placer stykkerne på en bagepapirsbeklædt bageplade og bag de lækre nuggets på 160C i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter. 


’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

2 kommentarer:

 1. Når man trykker på aioli kommer der ikke en opskrift frem med dressingen men i stedet en masse andre lækre ting ^_^ Kunne du hjælpe med opskriften på aioli hvor jeg finder den?
  (Super blog du har dig her! :))

  SvarSlet
 2. Hej Camilla,

  Tusind tak :-)
  Der linkes til et opslag med forskellige basisopskrifter - en af de nederste opskrifter er på mayonaise og det er den opskrift, som jeg har brugt til aiolien - og smagt den til med presset hvidløg :-)
  Mvh. Sabine

  SvarSlet