mandag den 21. juli 2014

Casehistorie - Michael

Savpalme er et ofte anvendt middel mod godartet forstørrelse af prostata

Som du måske har lagt mærke til, er jeg ved at lægge mine hjemmesider sammen, så alt mit materiale, kommer til at ligge her på My Paleo Pantry :-)
Siden her kommer fremover til også at omhandle mit virke som naturopath. 
Der vil selvfølgelig stadig blive postet masser af lækre opskrifter - det bliver der ikke lavet om på!

Jeg vil løbende poste casehistorier her på siden, så du kan få et større indblik i hvilke resultater mine klienter oplever igennem deres behandling. 
Her kan du læse om Michael på 59, der gik i behandling hos mig pga. godartet forstørrelse af prostata. 

MICHAELS HISTORIE
Jeg henvendte mig til Sabine Murati i foråret 2012, da jeg netop var blevet diagnosticeret med godartet forstørrelse af prostatakirtlen. En lidelse, der desværre rammer mange mænd i min alder.
Jeg havde i en længere periode haft vandladningsbesvær og da jeg endelig fik taget mig sammen til at gå til lægen, blev jeg straks sendt videre til hospitalet. På hospitalet fik jeg at vide, at jeg havde godartet forstørrelse af prostata, men man var samtidig bekymret for mit PSA-tal, som var for højt. Det man spekulerede i var, om der også var tale om noget ondartet, prostatacancer. Lægerne ville dog ikke foretage sig yderligere på daværende tidspunkt, men se tiden an, da alle øvrige tal var stabile. Jeg fik tid til en kontrol 3 måneder efter og fik en recept på betablokkere, som skulle lette min vandladning.
Jeg havde via familie hørt om Sabine og den type behandling hun udførte og jeg besluttede, at jeg gerne ville have hendes vurdering af min situation, da jeg virkeligt ikke bryder mig om tanken om kemisk medicin, som jo ofte har en lang række bivirkninger. 

Det fik jeg
Jeg fik en masse brugbare værktøjer, som jeg kunne tage i brug med det samme:
- kostændringer, der var realistiske at indføre i min hverdag. Jeg havde frygtet at jeg skulle leve af linseretter og gulerødder, hvilket på ingen måde var tilfældet. 
- et nøje sammensat tilskudsprogram af vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter og bipollen. 
- råd til hvordan jeg ellers kunne optimere min livsstil, fx mere motion.

Jeg valgte i samråd med min læge at fravælge den receptpligtige medicin og give de naturlige muligheder en helhjertet chance. Det gik rigtig godt! Til kontrollen 3 måneder efter var jeg stort set symptomfri og mit PSA-tal var faldet. 3 måneder senere var mit PSA-tal indenfor normalen. 
Så længe jeg følger de råd jeg har fået og tager mine tilskud går det fantasisk. Jeg skal ikke op og tisse flere gange om natten og har det bare rigtig godt.

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk overfor om 'naturlig behandling' ville kunne skabe brugbare resultater, men jeg må til fulde erkende, at det har det kunne. Jeg havde selvfølgelig en idé om, at jeg skulle drikke en masse urtethe og heales med krystaller, men det er slet ikke sådan Sabine arbejder. I hendes konsultation møder man stor faglighed, seriøsitet og god service, jeg har fx haft nogle efterfølgende spørgsmål og små reguleringer af mit program, som jeg har fået hjælp til uden problemer.

Alt i alt har jeg været meget tilfreds og har tænkt mig at bruge Sabines behandlingstilbud i fremtiden, hvis det bliver relevant. 

Efterskrift  
Michael er til dato stadig medicinfri og kan nu styre sine symptomer med ganske få kosttilskud og naturlægemidler. For en mand på hans alder er han meget taknemmelig for ikke at være afhængig af nogle typer medicin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar