onsdag den 20. august 2014

Casehistorie - Emil

En kost med mere grønt, frugt og bær vil tilføre vigtige vitaminer, mineraler, plantestoffer mv. som vil styrke immunforsvaret :-)

Jeg vil løbende poste casehistorier her på siden, så du kan få et større indblik i hvilke resultater mine klienter oplever igennem deres behandling. 
Her kan du læse om Emil på 5 år, der gik i behandling hos mig fordi han altid var syg.

EMILS HISTORIE
Min søn Emil har altid været en glad og livlig dreng, men han har også altid haft en tendens til at blive syg så let som ingenting. Forkølelser, lungebetændelse, mellemørebetændelse, dårlig mave - han skulle bare kigge på en syg person, så blev han det selv. 
Det er selvfølgelig opslidende både for barn og familie, når der er så meget sygdom. Hvad Emil ikke har fået af skrap antibiotika er ikke småting. 
En veninde anbefalede mig at tage kontakt til Sabine for at høre om der dog ikke var noget at gøre ved problemerne. 
Sabine fik redegjort meget godt for hele problematikken, der grundlæggende handlede om et usundt miljø i hans tarme. Der var alt for få af de gode bakterier. Da jeg fik at vide at 70-80% af immunforsvaret sidder i tarmen gav det hele pludselig meget god mening. 
Sabine fik lagt en meget overkommelig plan der bl.a. bestod af en mælkefri kost og enkelte kosttilskud bl.a. mælkesyrebakterier. Jeg dik rigtig meget inspiration til kostdelen via 'Kernesund Familie'-bøgerne, som Sabine anbefalede mig. De bøger er bare gode til børnefamilier. 
Takket være ændret ksot og dagligt indtag af de anbefalede kosttilskud har Emil nu ikke været syg en eneste dag siden vi startede op (førhen var han i hvert fald syg 1-3 gange om måneden af flere dages varighed). 
Den tørre eksemhud han havde i knæhasen er også pist væk, det er bare fantastisk! Selvom de andre børn i børnehaven går og hoster og snotter lader det ikke længere til at påvirke Emil. Vi er så glade for, at vi endelig har kunne knække sygdomskurven. 

Med venlig hilsen
Emils mor, Mette

Har du behov for en konsultation? Skriv til mail@sabinemurati.dk :-) 


'The Paleo Food Club' 
Paleoorienteret medlemsklub - åbner i efteråret! 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 
Du kan læse mere om klubben og dens indhold her :-)


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH


Ingen kommentarer:

Send en kommentar