onsdag den 15. oktober 2014

Casehistorie - Julie

 Det mineralholdige Himalayasalt kan bl.a. bruges terapeutisk i behandlingen af astma. Billede er lånt herfra

Jeg vil løbende poste casehistorier her på siden, så du kan få et større indblik i hvilke resultater mine klienter oplever igennem deres behandling. 
Her kan du læse om Julie på 27 år, der gik i behandling hos mig pga. hendes astma.

JULIES HISTORIE 
Jeg har haft astma siden jeg var barn, men med alderen er det blevet meget bedre og jeg har stort set ikke været påvirket af det de seneste par år. 
Vinteren 2012 begyndte det dog pludselig at blusse op igen og jeg fik pludselig behov for min medicin flere gange om ugen og nogle gange flere gange om dagen. Efter et par måneder uden bedring opsøgte jeg Sabine med håb om, at hun kunne hjælpe, da jeg ikke ønskede at blive ved med at fylde min krop med medicin. Vi fik os en god snak om diverse kosttilskud og et par dage efter sendte hun mig en udførlig plan med hvilke tilskud jeg skulle spise og hvornår. Jeg begyndte på disse og kort tid efter kunne jeg mærke en klar bedring. Den dag i dag er jeg stort set medicinfri og tager kun min astmamedicin i akutte tilfælde og max et par gange om måneden. Hvis jeg er hjemme, prøver jeg først med et naturligt tilskud, som anbefalet af Sabine og ofte er min vejrtrækning tilbage til normal 30 minutter efter. Vel at mærke uden at jeg har taget min astmamedicin. 
Jeg vil klart benytte Sabine en anden gang, hvis jeg har problemer - både med min astma, men også med andre ting. 

Har helbredsproblemer, som du ønsker at tage hånd om på naturlig vis? 
Skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil tid til en konsultation :-)


'The Paleo Food Club' 
Paleoorienteret medlemsklub - åbner i efteråret! 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 
Du kan læse mere om klubben og dens indhold her :-)


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar