mandag den 1. december 2014

Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas


Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas
- himmelske mundfulde uden gluten, mælk, hvidt sukker og kemi

BLACK FRIDAY TILBUD - UDLØBER FREDAG D. 27/11 KL. 24!!!
Få 'Julens bedste opskrifter' til kun kr. 50 - normalpris kr. 125!
De første 25, der bestiller, får et eksemplar af 'Sabines Jul' med gratis :-)
Skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar.   

- TILBUD - TILBUD - TILBUD - TILBUD - TILBUD - TILBUD - TILBUD -
Køb 'Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas' for kun kr. 100 (normalpris kr. 125) hele november måned 2015  OG få et gratis eksemplar eBogen 'Sabines Jul' med :-) Send din bestilling til mail@sabinemurati.dk

I 'Julens bedste opskrifter' finder du over 40 opskrifter på helt klassiske såvel som nyere fortolkninger af julebag, konfekt og knas - heraf 30 helt nye opskrifter!

Hvad end du undgår korn og gluten, mælk og sukker af helbredsmæssige årsager eller 'blot' fordi, du føler et større velvære uden disse elementer i din kost, så vil der være masser af brugbare opskrifter og inspiration at hente i denne bog. 
Alle opskrifter er uden korn og dermed naturligt fri for gluten. 
Alle opskrifter er uden mælk og mejeriprodukter (nogle opskrifter indeholder dog klaret smør, som langt de fleste mennesker fint kan tåle, selvom de ellers har problemer med fx kasein og laktose). 
Alle opskrifter er uden hvidt sukker, men sødet med naturlige sukkertyper i stedet. 
Og alle opskrifter er naturligvis fri for unødvendig kemi - du finder ingen kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserverende midler i mine opskrifter. 

Med denne bog i hånden skulle det næsten ikke kunne blive nemmere at komme igennem december på sundere vis :-)

I 'Julens bedste opskrifter på bagværk, konfekt og knas' finder du
Vanillekranse
Pebernødder
Brunkager
Julemandens knapper
Snebolde
Ingefærsmåkager
Mandelcookies med lakrids
Æbleskiver
Klejneboller
Scones med chokolade og appelsin
Kanelkage
Panforte
Cashew-daddelkagebrød
Lyst birkesbrød
Stenalderbrød med 2 x rosiner og nibs
Marcipan og nougat
Træstammer
Peanotbutter fudge
Romkugler
Simpel konfekt
After 8
Bounty-marcipankugler
Chokoladetrøfler
Chokoladepleskner
Fyldt chokolade med karamelfyld
Brændte mandler
Æblechips med kanel og lakrids
Kandiserede appelsinskaller
Glaserede æbler med kokos
Mandler og rosiner med smag
Æblelæder med lakrids
Salte græskarkerner med rosmarin
Glögg
Hvid glögg
Æblesirup
Lakridschai
Mexicansk chokolade
Risalamande med kirsebærsauce
+ en række basisopskrifter

Pris: 125 kroner

Sådan bestiller du bogen
Skriv til mail@sabinemurati.dk
Bogen fremsendes som en PDF-fil. 
Bog samt betalingsoplysninger fremsendes indenfor 24 timer efter bestilling.
Da der er tale om et digitalt produkt, som kan læses og downloades efter fremsendelse, bortfalder fortrydelsesretten. 

Gratis smagsprøver fra bogen
After 8
Vanillekranse 
Chokoladetrøfler 
Stenalderbrød med 2 x rosiner og nibs 

Anmeldelser af 'Julens bedste opskrifter'

Anna om 'Julens bedste opskrifter'
'Julens bedste opskrifter...' er en bog der er lige til at gå til.
Indledningsvist beskriver Sabine de særlige ingredienser og redskaber, som trods alt kræves når man vælger at bevæge sig ud i de mere utraditionelle kroge af julemaden, så det synes let og tilgængeligt.
Opskrifterne er ligeledes dejligt lette at kaste sig ud i, uden at det på nogen måde afstedkommer et forsimplet plagiat på den danske traditionsbundne julemad.
Her hjemme har mine to kræsne drenge på 10 år, været forsøgskaniner på bogens opskrifter. Det er ud fra devisen, at julens ikke bare er hjerternes fest, men i særdeleshed børnenes. Hvis maden, kagerne, konfekten og risalamanden ikke lever op til forventningerne, så er halvdelen af julen slået fejl.
Her er samtlige af de opskrifter vi har kastet os ud i, blevet godkendt med ønsket om mere, især er scones, after 8 og de fyldte chokolader gået rent ind. Det er en gave at have mulighed for at lave chokolader som disse, nu hvor vi er en familie der absolut ikke tåler mælk, korn og sukker.
Det er en gave med bøger som denne, og Sabine har en sans for smag og konsistens, så man ikke føler sig snydt i julen. Tværtimod.


Theresa om 'Julens bedste opskrifter'

Mange af opskrifterne er virkelig nemme og lige til, så tag bare ungerne med i køkkenet. Det kræver dog en ordentlig blender eller foodprocessor, min stod af da der skulle laves nougat, men så blev det bare til grov nougat ;-)
Jeg elsker smagen af jul, og Sabine rammer plet i de opskrifter jeg har nået at lave. Marcipan og nougat er en klar vinder herhjemme, men en lun skive cashew- daddelkagebrød med lidt smør på, er heller ikke af vejen. Faktisk et must-try, hvis du savner thebirkes en søndag morgen!
Sabine har i starten af bogen, beskrevet de forskellige ingredienser, hvilket især gør det nemmere for paleo-begyndere. Og så er det altid rart med et billede af hvordan resultatet bør se ud. En jule-kogebog jeg ikke ville være foruden og mange af opskrifterne kan sagtens bruges hele året.
I weekenden står den på glögg, pebernødder og vaniljekranse :-)
Glædelig jul til dig Sabine og tusind tak for en fantastisk bog'.


Brigitte om 'Julens bedste opskrifter'
Jeg elsker at dine opskrifter er så nemme at gå til, og let forstålige. Opskrifterne kræver heller ikke, at man skal kaste sig ud i umulige ingredienser, lever man efter Paleo, har man jo de fleste af ingredienserne stående. Jeg har bagt vaniljekranse. Super opskrift, de blev rigtig gode, blev et hit hos min mand (har diabetes). Så gik turen videre til pebernødderne ikke helt tilfreds med resultatet, syntes at de godt kunne bære mere krydderi. De blev tørre og kedelige i smagen, ikke et hit. Nå men det slog mig ikke ud, så jeg gik i krig med æbleskiverne - FANTASTISK opskrift, de smager helt forrygende både varme og kolde. Bliver helt glad i låget af dem.Til sidst men ikke mindst kastede jeg mig over marcipanen, blev lettere hysterisk da jeg skulle til at tilsætte forskellig smag til og arbejde med den. Må nok bare øve mig lidt mere, når man er vant til købemarcipan som er helt anderledes at arbejde med. Men alt i alt, er det en super bog, og det er ikke sidste gang jeg får bagt, skal klart prøve andre af de mange opskrifter.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar