tirsdag den 20. januar 2015

Casehistorie - Lisbeth

Kyllingesuppe har vist sig at have antiinflammatoriske og slimløsende egenskaber og er derfor godt at drikke/spise når man er ramt af infektioner med snot, slim og hoste til følge.

Jeg vil løbende poste casehistorier her på siden, så du kan få et større indblik i hvilke resultater mine klienter oplever igennem deres behandling. 
Her kan du læse om Lisbeth på 35 år, der gik i behandling hos mig pga. generende kronisk hoste, dårligt immunforsvar og fordøjelsesproblemer.
Har du selv behov for en konsultation? Skriv til mail@sabinemurati.dk så aftaler vi det videre forløb.

LISBETHS HISTORIE
Jeg har igennem mange år lidt af en generende hoste. Med tiden udviklede det sig og blev værre, og jeg lagde mærke til, at hosten blev udløst ved indtag af en række forskellige fødevarer. Jeg har været i kontakt med sundhedssystemet, men uden resultat. 
Samtidig har jeg haft tendens til sortsyn og periodevise humørsvingninger. Derudover har jeg kæmpet med oppustethed, mavesmerter mv. Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg været ramt af hårde forkølelser samt influenza omkring 6-8 gange årligt, siden jeg var barn, og på den baggrund ofte været nødt til at sygemelde mig. Jeg omlagde min kost, hvilket medførte nogle forbedringer, men jeg oplevede ikke at symptomerne forsvandt. 
Jeg valgte såldes at kontakte Sabine.

Sabine udfærdigede et meget detaljeret program, indeholdende konkrete anbefalinger i forhold til kosttilskud og desuden anbefalede hun nogle konkrete justeringer i forhold til kost, samt kom med nogle forslag til hvad jeg i øvrigt kunne forsøge (eksperimentere med, i ordets positive betydning) omkring kosten. Efter få måneder oplevede jeg en stor bedring. 
Jeg har ikke været forkølet siden jeg startede på programmet (hvilket er 5 måneder siden), alle andre år ville jeg ellers allerede have haft både en forårs- og en sommerforkølelse, men de er udeblevet. 
Jeg tåler flere af de fødevarer nu, som ellers var medvirkende til at udløse hosten før. 
Jeg bliver ikke længere oppustet eller får mavesmerter (og de få gange jeg gør, ved jeg på forhånd at det kommer til at ske, hvis jeg f.eks. spister et stykke frugt uden for måltiderne, som var en af de ting Sabine frarådede).  
Mit humør har ændret sig mærkbart, jeg ser mere lyst på tilværelsen og mine humørsvingninger er ikke nær så voldsomme eller hyppige som tidligere. (Udover at kosten forbedres og suppleres med gode kosttilskud, omhandler lige præcis dette punkt selvfølgelig også et mentalt arbejde med sig selv, men jeg er ikke i tvivl om, at et positivt udfald afhænger af ordentlig kost og gode tilskud).

Jeg kunne godt arbejde endnu mere med at justere kosten, men som mor til små børn og med fuldtidsjob, har jeg valgt at fordele mine ressourcer, og for nuværende er jeg godt tilfreds med min helbredsmæssige tilstand. 
Jeg ved, at jeg når jeg får frigivet mere overskud, er Sabine den rette at opsøge, for at optimere mit helbred endnu mere. 

'The Paleo Food Club' 
Paleoorienteret medlemsklub - åbner d. 1. marts!
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 
Du kan læse mere om klubben og dens indhold her :-)

Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar