onsdag den 21. januar 2015

Naturmedicinsk brevkasse - råd til naturlig sundhed

Hvilke vitaminer og kosttilskud skal man tage?

Som naturopath får jeg mange spørgsmål vedrørende sundhed og sygdom og om de naturmedicinske behandlings- og forebyggelsesmuligheder der findes for alverdens ting og sager. Jeg har længe tænkt på at oprette en brevkasse for at kunne samle de gode råd, så flere vil kunne få glæde af dem - det sker nu :-)
Nu har du hver uge mulighed for at sende mig en mail med spørgsmål, som vil blive besvaret på bloggen.

Således vil jeg hver onsdag bringe et indlæg på bloggen, hvor jeg svarer på et læserbrev.

Har du konkrete helbredsproblemer, noget du ønsker at forebygge eller bare spørgsmål, som du gerne vil høre en naturmedicinsk vinkel på, så hører jeg gerne fra dig. Send din historie og dine spørgsmål til mail@sabinemurati.dk

OBS!
Du skal være villig til at få offentliggjort din mailtekst evt. i redigeret form. 
Din mailadresse vil aldrig blive offentliggjort og dit navn kan ændres, hvis du gerne vil fremstå anonym (skriv venligst i mailen, om du ønsker dette).
Jeg forbeholder mig retten til at udvælge det mest relevante læserbrev for den aktuelle uge og kun besvare dette - alle øvrige henvendelser besvares ikke.

'The Paleo Food Club' 
Paleoorienteret medlemsklub - åbner d. 1. marts!
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 
Du kan læse mere om klubben og dens indhold her :-)

Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar