torsdag den 19. marts 2015

Casehistorie - Lars


Jeg vil løbende poste casehistorier her på siden, så du kan få et større indblik i hvilke resultater mine klienter oplever igennem deres behandling.  Her kan du læse om Lars på 27 år, der gik i behandling hos mig pga. kronisk dårlig fordøjelse. Lars gik fra 15+ daglige toiletbesøg til 1-3 toiletbesøg på ganske få dage - læs hans ekstremt inspirerende historie nedenfor :-) 

Har du selv behov for en konsultation? Skriv til mail@sabinemurati.dk så aftaler vi det videre forløb.

LARS' HISTORIE
Jeg har haft fordøjelsesproblemer i ca. 20 år.
Jeg har været ved lægen utallige gange og fået foretaget forskellige prøver, men altid med beskeden om, at jeg ikke fejlede noget. Det var bare noget psykisk, var beskeden hver gang. 


For ca. 1,5 år siden startede jeg på stenalderkost pga. ønske om vægttab. 

Det gik rigtig godt og jeg smed 38 kg på lidt over 1 år. Det mest fantastiske var dog, at min fordøjelse blev forbedret af denne kost.
Jeg havde dage hvor det var rigtig skidt, men generelt set var det en stor forbedring. Jeg levede sådan 1 års tid, men så fik jeg det pludselig rigtig skidt igen. Denne gang var jeg dog helt sikker på at det ikke bare var psykisk. Så jeg tog til lægen igen og fik taget diverse test. Denne gang gav det udslag og jeg fik at vide at jeg havde kronisk tarmbetændelse.


Jeg besluttede mig derfor for at kontakte Sabine, da kosten jo tidligere havde vist sig at have en god effekt og jeg ville gerne undgå medicin. Jeg var skeptisk i starten, da jeg jo troede, at jeg havde godt styr på kosten. 

Men jeg blev klogere :-)

I november 2014 fik jeg min plan. Den var meget overskuelig, så jeg gik med det samme i gang med de små ændringer. På kun 2 dage gik jeg fra ca. 15 wc-besøg om dagen til 1-3 besøg. Så god fordøjelse havde jeg aldrig haft, og det gav mig tro og håb om, at jeg med tiden vil kunne normalisere den fuldstændig. 


Der er dage hvor ”jeg slår lidt ud”. Jeg har dog fundet ud af at det selvfølgelig skyldes ting jeg ikke kan tåle. Vi skriver nu start marts 2015, og jeg har det stadigvæk godt, med 1-3 besøg om dagen. 

Jeg tror på, at det kan blive endnu bedre, så vi har aftalt at jeg skal prøve lidt andre ting nu her.

Som bonus er min sindstilstand blevet meget bedre. Jeg føler at der er lettet en tåge fra mit hoved. Jeg er ikke længere halvsyg mere med snotnæse og ondt i halsen osv. Jeg føler at mit immunforsvar er blevet bedre.


Jeg vil anbefale Sabine til alle, om det er sygdom, træthed eller bare for at optimere ens sundhed, så er jeg sikker på at hun kan hjælpe. Jeg vil selv benytte hende igen, hvis der skulle dukke noget op.’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar