tirsdag den 5. maj 2015

Fødselsdag


Hører boller og lagkage sig også til din forestilling om den ’helt rigtige’ fødselsdag? 
Dét kan være udfordrende, når man af den ene eller anden årsag ikke spiser gluten, mejeriprodukter og sukker. Det behøver dog hverken være svært eller kedeligt at holde fødselsdag på sundere manér. Du kan sagtens få en velsmagende og smækkerlækker fødselsdag med alskens lækkerier, selvom du ikke spiser korn, mælk og sukker – i hvert fald med eBogen 'Fødselsdag' i hånden :-)  
Jeg har samlet alt det bedste jeg har – få gamle og masser af nye opskrifter.     I eBogen finder du alt lige fra boller til lagkager samt lagkagealternativer og lidt gode idéer til, hvordan børnefødselsdagen kan afvikles uden hyperaktive unger, der hænger i gardinerne. 
Bogens opskrifter indeholder hverken korn (og er dermed naturligt glutenfri), mejeriprodukter (pånær klaret smør), hvidt sukker, kemi og e-numre. Flest muligt skal nemlig kunne spise med (og det med god mavefornemmelse), når du og dine fejres :-)


Udover gennemgang af køkkenudstyr, særlige ingredienser og basisopskrifter får du 30 opskrifter på alt hvad du skal servere på din fødselsdag - hvad enten du skal holde familiefest, traktere vennerne eller holde fødselsdag for børnehavegruppen :-)

Alt dette får du for kun kr. 149! Bestil dit eksemplar på mail@sabinemurati.dk

I 'Fødselsdag' finder du følgende opskrifter: 
Lyse boller
Bløde boller
Chokoladeboller
Tebirkes med æbleremonce
Wannabe wienerbrødsstang
Crunchy nutella og syltetøj
Varm kakao
Chai latte
Chokoladelagkage
Jordbærlagkage
Pandekagelagkage med chokoladecreme
Pandekagelagkage med mango-citroncreme
Vandmelonkage
Mandelbund med creme og bær
Mandelmarengs med citrussalat
Jordbærbuket
Frossen blåbærdrøm
Verdens bedste chokoladekage
Pølsehorn og minipizzaer
Chunky æbleketchup med lakrids
Frugt og grønt på spyd
Vandmeloncookies
Frugtlæder
Drømmekage
Hindbærmund og æblehår
Flamingo smoothie
Skipper Skræk smoothie
Iskold kakaomælk


Alt i alt 63 sider spækket med mundvandsryppende materiale til brug på fødselsdage, mærkedage og ved særlige begivenheder. 

Praktisk
Bogen bliver din for kun kr. 149 - skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar :-) Bog og indbetalingsoplysninger fremsendes straks!

Anmeldelser af bogen

Jeg synes det er en SKØN e-bog med helt fantastiske opskrifter.
Jeg synes det er helt vildt fedt, at der er basisopskrifter og forklaringer, så alle der er nybegyndere i Paleoverdenen, kan gå i gang med det samme.
Endvidere synes jeg at det er rigtig lækkert, at bogens tema er 'Fødselsdag', for det har tit været min udfordring at skulle gøre en fødselsdag paleovenlig, således at både jeg selv - men også mine gæster synes, at det er lækkert.
Bliver især nødt til at fremhæve chokoladekagen og de lækre tebirkes - de er bare et kæmpe HIT, som jeg slet ikke havde troet skulle komme ind i mit paleoliv. Så tusind tak for opskrifterne, elsker dem! - Christina  


Sabines fødselsdagsbog frister fra første side med skønne billeder og fine historier om hvordan de forskellige opskrifter er blevet til og gir' mig lyst til at prøve ALT af. Med 2 kronisk lækkersultne børn i huset og en sød tand der nok er lidt større end gennemsnittet er Sabines bog den helt rigtige at gå i gang med for mig. Opskrifterne spænder fra simple (men lækre) chokolade-jordbær til mere avancerede wienerbrødsstænger, men fælles for dem alle er at de er lette at gå til, kan spises med god samvittighed og ....smager fantastisk!
Jeg var overrasket over at finde spændende alternativer til bogstaveligt talt ALT hvad der hører sig til på et traditionelt fødselsdagsbord plus et par ting jeg ikke vidste jeg savnede i mit liv - chunky æbleketchup fx!
Som relativt erfaren udi at lave sunde søde sager var det en fornøjelse at se de mange nye opskrifter og nye måder at bruge gammelkendte ingredienser på. Jeg føler mig inspireret og glæder mig til at prøve endnu flere af dine lækre opskrifter i fremtiden. - Anne


Da jeg skulle ramme de 30, besluttede jeg mig for at skifte de traditionelle kager og boller ud med Sabines palæoversioner, og det var en god beslutning! Der er generelt set rigtigt meget smag og gods i opskrifterne, så jeg oplevede, at vi blev mætte meget hurtigere, end vi plejer.
Derudover er de faktisk meget lettere at lave, end man lige skulle regne med, og når man først har de forskellige ingredienser i hus, så kan man også spontant kaste sig over de andre opskrifter, fordi mange af de samme ingredienser går igen. Alt i alt nogle lækre opskrifter, som er lette at lave!
Jeg lavede de klassiske lyse boller, chokoladebollerne, varm kakao, chailatte og jordbærlagkagen, og det var en fornøjelse! - Lykke


’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar