mandag den 4. maj 2015

Mangoispinde


Det kan godt være, at det er koldt, når det er koldt her i Montreal - men det er også varmt, når det er varmt og med lovning om hele 27C i dag (den 4. maj!!!) så skal der is på menuen :-) 

Med kun 2 ingredienser er mangoispindene super nemme at lave og de kan ovenikøbet kategoriseres som værende absolut sunde, vil jeg vove at påstå ;-) Hvis du vil have glæde af a-vitaminet i mangoen, kan du med fordel tilføje lidt mild olivenolie eller måske en skefuld smeltet kokossmør (det lyder da egentligt meget lækkert med kokossmørret!). A-vitamin er fedtopløseligt og har derfor brug for lidt fedt, for at kunne optages optimalt.

Jeg sælger i øvrigt min eBog 'Istid' til halv pris - men kun i dag d. 4. maj - så hvis du vil kunne lave lækre is på rene og naturlige ingredienser denne sommer, så er det oplagt at købe bogen nu til kun kr. 50 :-) Læs mere om bogen her og skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar.

Mangoispinde - 4 stk. (afhængigt af størrelsen på mangoerne og dine isforme)
2 meget modne mango
Saften af 1 citron

Skræl mangofrugterne og skær kødet fra stenen. 
Hak frugtkødet halvfint og bland med citronsaft. 
Fordel frugtblandingen i isformene og frys. 
Så simpelt er det :-)


’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar