fredag den 29. maj 2015

Sushi med sticky broccoliris


Jeg fylder år i dag. Jeg er stadig mere 25, end jeg er 30. Og jeg har desværre ikke fået en mops i fødselsdagsgave. Heller ikke i år.  Men jeg regner med, at det nok skal blive en god dag alligevel :-D Jeg skal bl.a. på et af de store frugt-, grønt- og delikatessemarkeder i Montreal senere. Så det kan jo kun blive en fremragende dag (og med lækkert vejr = 27C!) :-) YAY

I anledning af min fødselsdag har jeg et helt vildt godt tilbud på medlemskab af 'The Paleo Food Club' kørende. 

T.o.m. d. 31. maj kan du blive medlem af klubben for kun 99 kroner!

Normalprisen er 199 kroner, men t.o.m. d. 31. maj betaler du kun 99 kroner for adgang til den første måned og forsætter efterfølgende dit medlemskab af klubben for bare 149 kroner pr. måned.

Du sparer altså 50% den første måned og 25% hver eneste måned derefter. 

Læs mere om alt det, du hver måned får som medlem af klubben lige her og læs mere om maj måneds tema eBogen 'Fødselsdag', som du får adgang til så snart, du er blevet medlem. 

Her får du opskriften på 'Sushi med sticky broccoliris'. Opskriften er en smagsprøve fra madplanerne i 'The Paleo Food Club' :-)

Jeg er ikke den store sushispiser. Jeg holder mig i reglen til tilberedte rejer og flamberet fisk. Rå tun, hvis bølgerne går højt. Dette er mit første forsøg på hjemmelavet sushi og der er brugt tilberedte rejer ;-) Hvis du er mere eventyrlysten kan du gå til fiskehandleren og bede om en tilsvarende mængde rå fisk af sushikvalitet :-) Den hjemmelavede grøntsagssushi skuffer bestemt ikke og det er absolut ikke sidste gang, at det bliver lavet – det er helt vildt, hvor godt det smager!

Til 2 personer (6-8 ruller)
300g tilberedte tigerrejer eller 300g rå fisk af sushikvalitet
6-8 ark Nori tang
700g broccoli (brug både stok og krone)
75g cashewnødder
150g kogende vand
50g rød peberfrugt
50g gul peberfrugt
100g agurk
1 stor avocado eller 2 små
Coconut Aminos som paleovenligt alternativ til soyasauce

Blend den rå broccoli til riskornsstørrelse i en foodprocessor.
Blend cashewnødderne med det kogende vand til en cremet og helt klumpefri sauce.
Bland broccoliris og cashewsauce godt sammen.
Skær peberfrugt og agurk i tynde strimler.
Skær avocadoen i lidt tykkere stykker/strimler.
Fjern eventuelle haler og skaller fra tigerrejerne. Hvis rejerne ’krøller’ meget sammen, kan de med fordel ’knækkes’ på midten (over ryggen). Så er de nemmere at få til at ligge mere lige i tangrullen.
Læg et ark tang på en sushirullemåtte og fordel et par håndfulde sticky broccoliris. Risen skal gerne fordeles jævnt over hele arket.
Læg en samlet stribe af peberfrugt, agurk, rejer og avocado lidt inde på arket og rul derefter arket sammen til en fast rulle. Der er i øvrigt mange udemærkede instruktionsvideoer på Youtube, hvis man gerne vil se, hvordan det skal gøres, inden man begiver sig ud på eventyret ;-)
Skær rullerne ud i mindre stykker med en meget skarp kniv.
Server med Coconut Aminos til at dyppe i.


Hvis du giver dig i kast med sushirullerne (hvilket jeg kun kan anbefale), må du meget gerne smide en kommentar her, på Facebook eller Instagram (tag @mypaleopantry) og fortælle hvad du synes om opskriften :-)

PS! Husk, at 'The Paleo Food Club'-tilbudet kun gælder t.o.m. på søndag d. 31. maj. Fra på mandag d. 1. juni koster det igen 199 kroner pr. måned. 

’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar