fredag den 12. juni 2015

Paleo på grillen

 Snasket cheeseburger (uden muh) - få opskriften i 'Paleo på grillen' :-)

Sommertid er grilltid!
Er der noget bedre, end at kunne sidde udenfor og spise og nyde de lange, lune aftener?

I ’Paleo på grillen’ får du opskrifter og idéer på alt lige fra snacks og drikkevarer, I kan hygge jer med imens grillen varmer op, til forskellige proteinkilder, salater og grønt tilbehør samt masser af dips, dressinger og dyppelse. 
'Paleo på grillen' er min største eBog til dato og du får da også over 60 opskrifter i den 118 sider lange bog :-)

Alt dette får du for kun kr. 149! Bestil dit eksemplar på mail@sabinemurati.dk

Udover en gennemgang af særlige ingredienser og en god portion basisopskrifter indeholder bogen disse opskrifter:
Plantainchips med tomatsalsa
Hummus
BBQ-nuts
Iste
Limonade
Rabarber-mynte brus
Allround rub og marinade
Klassisk BBQ-sauce
BBQ-sauce på ahornsennep
Mango BBQ-sauce
Flank Steak med Chimichurri
New York Strip Steak med korianderrub
Snasket cheeseburger
BBQ-marinerede steaks
Kalveribben
Grønne hotdogs
2 x leverspyd
Kyllingevinger med salvie og rosmarin
Kyllingevinger med ’Allround rub’
(HOT) Buffalo Wings
’Allround’-marinerede kalkunlår
Kyllingeburger med rabarberchutney
Hotdog med 2 slags løg
Lakridsmarinerede hjerter på spyd
Cajunkrydret fiskeburger
Blæksprutteringe med hvidløg
Grillet tun med nektarinsalsa
Italiensk inspireret fiskepakke
Plankegrillet ørredfilet
Rejespyd med ’Mango BBQ-sauce’
Faux kartoffelsalat
Pastasalat
Klassisk coleslaw
Tomatsalat
Blomkålssalat med macadamiapesto
Grøn tabouleh
Rødbedesalat med ærter og dild
Tomatsalat med melon og koriander
Grønkålssalat med sprøde kokoschips
Lilla spidskålssalat med nektariner
Grillede grøntsager
Hasselback squash
Bagte søde kartofler
Gammeldags agurkesalat
Marinerede rødløg
Ristede løg
Tomatketchup
Chunky æbleketchup med lakrids
Hindbærketchup
Ahornsennep
Mayonnaise
HOTsauce
Chilisauce med et twist
Paranøddepesto
Paprikapesto
Sur-sød rabarberchutney
Yoghurtdressing med urter
Ostesauce
Kryddersmør x 3
Mandelmarengs med grillet frugt 


Praktisk
Bogen bliver din for kun kr. 149 - skriv til mail@sabinemurati.dk og bestil dit eksemplar :-) Bog og indbetalingsoplysninger fremsendes straks!

Der er ingen fortrydelsesret på dit køb, når først eBogen er fremsendt.   

Anmeldelser

Hvis jeg havde forestillet mig, at jeg skulle stå ude i den tidlige aftensol med et glas iskold limonade fra bogen, mens jeg afprøvede bogens øvrige opskrifter på grillen, så kom jeg til at tro om igen. 
Den danske sommer har, indtil videre, ikke budt på noget særligt prangende vejr. Heldigvis er alt vejr grillvejr, så jeg har alligevel fået afprøvet en del af de meget lækre opskrifter i bogen.

Bogens opskrifter er skrevet i et forståeligt sprog, og de er nemme at gå til. Nogle få af ingredienserne er ikke sådan lige til at få fat på i de gængse dagligvarebutikker, men er nemme at erstatte. Og i det hele taget er mange af opskrifterne nemme at rette til, så de passer præcis til det man lige har i køleskabet.

Jeg startede med kyllingeburgerne, og dem kunne jeg faktisk godt have spist hele ugen. Hele kombinationen af marinaden på kyllingen, portobelloerne og avocado toppet med rabarberchutney, gav en fantastisk smag. Der står i opskriften, at rabarberchutneyen kan holde sig på køl en uges tid, men det passer ikke. Den holdt ikke længe her, for den smager simpelthen lækkert til stort set alt!!!


Den plankegrillet ørredfilet var en ny verden for mig. Vi spiser alt for lidt ørred hjemme hos os. Og jeg har aldrig prøvet at grille på træplanke. Med den lækre røgsmag, det tilføjer fisken, er det bestemt ikke sidste gang, jeg prøver det. Jeg serverede fisken med den meget lækre grønne tabouleh salat. Dagen efter blev fiskeresterne serveret i spidskålssalat med nektariner. Det lykkedes mig ikke at opdrive lilla spidskål, så jeg brugte almindelig hvid spidskål og blandede det med ca. ¼ lige så fint snittet rødkål. Det fungerede super godt, og det er en dejlig, velsmagende salat med et godt bid i.


Flankesteak er en undervurderet spise. Det er en relativ billig udskæring, og især, hvis man marinerer den et halvt døgns tid i korianderrub, spidskommen og kokospalmesukker, så er der masser af god smag i den. Den tilhørende chimichurri var virkelig lækker, og den blev også brugt til flere andre ting i dagene efter. Til flankesteaken serverede jeg Pastasalat. Det var endnu et hit. Ovntørrede tomater giver en dejlig sødme til ’pastaen’ og paranøddepesto er en variant af pesto, jeg absolut forsøger mig med igen en anden gang.
Resterne af flankesteaken blev spist dagen efter med Hasselback squash, og den opskrift kommer jeg også til at bruge igen – ligesom med pastasalaten – når mine egne squash begynder at være spiseklare.


Og så til min søde tand... 

Den blev i den grad tilfredsstillet med mandelmarengs med grillet frugt. 
Den kagebund smager så englene synger. Jeg havde rabarber til overs, så dem grillede jeg på indirekte varme i et fad med kokospalmesukker, så de blev bløde og lækre, og de udgjorde det grillede frugt på min marengs. 
Der findes heldigvis masser af frugter, man kan grille, og jeg bliver bestemt nødt til at prøve dem alle – om ikke andet, så for bundens skyld ;-)

Jeg er langt fra færdig med bogens opskrifter. 
Den italiensk inspirerede fiskepakke, står øverst på listen over de næste opskrifter jeg skal afprøve. Det samme gælder nogle af kyllingevingerne og fiskeburgeren.  Hjerterne og leveren prøver jeg en dag, hvor min mand så får serveret bogens hotdogs med 2 slags løg og de hjemmebagte pølsebrød. Blomkålssalaten med macadamiapesto og rødbedesalaten, kan jeg næsten heller ikke vente med at komme i gang med. 

Som jeg skrev i starten, så er det en meget nem opskriftsbog at gå i gang med. Der er masser af velsmag og råvarerne er sammensat på en dejlig måde. Marinaderne komplimenterer kød og fisk rigtig godt. Og så kan langt det meste også laves i indekøkkenet, hvis man ikke synes det er så festligt at grille i regnvejr!!! - Heidi

’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar