tirsdag den 4. august 2015

Paleo på grillen - anmeldelse


Heidi fra Foodfix.dk har anmeldt 'Paleo på grillen' - læs med nedenfor, hvis du vil vide, hvad hun synes om bogen :-)  

I anledning af det gode vejr, kan du købe 'Paleo på grillen' til kun 99 kroner - du sparer altså 50 kroner! 
Læs mere om bogens indhold og praktisk lige her
Tilbuddet gælder i øvrigt kun så længe, at vejret er godt - og det kan jo hurtigt skifte ;-) Bestil dit eksemplar i dag på mail@sabinemurati.dk 

Heidis anmeldelse af 'Paleo på grillen':
Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve Sabine Muratis (My Paleo Pantry) nye e-bog ”Paleo på grillen”. Paleo er en livsstil, som ligger ret tæt op af den kost, som jeg opfordrer mine klienter til at spise. Jeg arbejder som kostvejleder og personlig træner, og ser gentagne gode resultater, når man baserer sit liv på en kost, der ligger tæt op af paleo. Selv har jeg spist noget der ligner 90% paleo de sidste 5 år, og jeg glædede mig som et lille barn til at få fingrene i Sabines bog. Jeg har tidligere prøvet andre af hendes opskrifter, og de har ALDRIG skuffet.

For det første vil jeg sige, at det er en virkelig lækker og gennemarbejdet e-bog, der fremstår super flot med lækre billeder af maden, og alle opskrifter er beskrevet i et sprog, der er let at forstå.


Som titlen antyder, tager opskrifterne sit udgangspunkt i paleokosten. Det betyder, at der ind imellem skal bruges ingredienser, der ikke er helt nemme at opdrive i et almindeligt dansk supermarked, men hvis du er en hærdet paleotilhænger, så er det ikke et problem. Bogen indeholder også en beskrivelse af de mere ”særegne” paleoingredienser, så du kan lære, hvordan du kommer videre.


                                                   Limonade
 
Jeg har afprøvet flere af opskrifterne, og jeg er helt sikker på, at jeg kommer igennem dem alle sammen, hvis den danske sommer snart viser sig fra sin lidt mere grillegnede side. Det allerbedste ved bogen er, at den ikke er stopfuld af ”sunde desserter”. Der er en enkelt opskrift fra det sødere køkken, men resten er dedikeret til opskrifter, der dur til almindelige aftens- eller frokostmåltider.
Jeg har bl.a. prøvet opskriften på limonade. Det er så let at lave, at jeg kunne have mine unger med på sidelinjen, og vi er alle sammen fan af denne forfriskende sommerdrik, der trækker minder helt tilbage til min farmors køkken.


                                Lilla spidskålssalat med nektariner

Sabine er ikke bange for at give den gas med krydderier, og det er et kæmpe plus. Mad skal smage af noget – og gerne af noget andet end det, jeg plejer at spise, så jeg kan blive inspireret til nye retter selv. Jeg er helt tosset med koriander, både rå og tørret, så jeg faldt selvfølgelig for den lækre korianderrub, der er i bogen. Jeg har afprøvet den både på kalvesteaks og hvid fisk. Det fungerer faktisk rigtig godt i begge tilfælde. Jeg serverede mine kalvesteaks med en lækker spidskålssalat fra bogen. Den skulle godt nok have været lilla, men det går også fint an med helt almindelig spidskål.

                                            Faux kartoffelsalat

Sommer og nye kartofler hører sammen for rigtig mange, men hvis du ikke spiser kartofler af den ene eller den anden årsag, så har Sabine et rigtig godt bud på et alternativ med sin ”Faux kartoffelsalat”. Faux betyder, som du sikkert allerede ved, falsk – og det falske ved denne salat er, at den er baseret på blomkål frem for kartofler. Det fungerer!

Alt i alt synes jeg, at det er en virkelig god og inspirerende opskriftssamling, som kan bruges af alle, der ikke er bange for at give sig i kast med nye og spændende ingredienser. Hvis du ikke har lyst til at fylde køkkenskabene med paleoingredienser, så er de fleste opskrifter til at gå til med de varer, som du finder i et større velassorteret supermarked.’The Paleo Food Club’ er medlemsklubben for dig, der vil spise lækker, sund og nærende mad uden gluten, mejeriprodukter, sukker og unødvendig kemi.
Læs mere om klubben her - tilmeld dig her 
Få nyt om klubben direkte i din indbakke - tilmeld dig her 


Få eBogen 'Sommermad' gratis! Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor.
http://eepurl.com/YbvRH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar