torsdag den 19. november 2015

Julekalender


Modtag opskrifter og inspiration på salt, sødt og surt hver dag fra d. 1.-24. december i My Paleo Pantrys gratis julekalender :-) 

Det er som sagt gratis at være med - det eneste du skal gøre er at tilmelde dig mit nyhedsbrev :-) Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Giv et bidrag - julehjælp DK og/eller Syriens udsatte
Har du lyst og overskud til at betale for mit bidrag til en lækker, velsmagende og lidt sundere julemåned, så vil jeg opfordre dig til at donere et beløb til en af de indsamlinger, som jeg har oprettet. 

Så meget som jeg ønsker, at alle børn i DK får en god jul med lækker mad og gaver, er jeg også bevidst om alle de børn i verden, hvis mindste bekymring er julemad og materielle ønsker. Hvis største ønske blot er basal overlevelse, at være i sikkerhed og sammen med deres forældre. 

Derfor har jeg oprettet 2 forskellige indsamlinger, så du selv kan vælge, hvilken sag du vil støtte - hvis du ønsker at støtte :-)
Begge indsamlinger er oprettet via Røde Kors og løber indtil d. 24. december. 

Om du kan donere 10 kroner, 100 kroner eller 1000 kroner er ikke så vigtigt - hver en krone tæller og intet bidrag er for småt. 


De kloge siger, at man først er rigtig fattig, når man intet kan give og det giver nok de fleste af os mulighed for at føle os rige i et eller andet omfang. 
10 kroner kan betyde alverden til forskel for den person, der virkelig mangler dem. 

Og husk på, at hvad der bliver trukket på bankkontoen bliver sat ind på karmakontoen! :-)

Jeg er sikker på, at vi sammen kan gøre en forskel og jeg håber at du har lyst og overskud til at hjælpe nogle af dem, der har brug for det :-)


Doner et beløb til udsatte børn og deres familier - julehjælp DK

Doner et beløb til Syriens udsatte (over halvdelen af krigens ofre er i følge Røde Kors børn!)

Jeg glæder mig til at sende lækre opskrifter ud fra d. 1. december og jeg håber, at du har lyst til at skrive dig på listen til min julekalender :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar